Bemutatkozás

Cégünkről

A közel három évtized alatt a Zrt. szakmai befektetőként – a helyi önkormányzatokkal szoros együttműködéssel – több, azonos tevékenységet ellátó cégben szerzett érdekeltséget, ezáltal kialakítva a VERTIKÁL cégcsoportot, mely napjainkban már egységes arculatával, országos szintű, komplex hulladékgazdálkodási rendszert működtet, ezáltal képes a települések igényeinek megfelelő ellátására kistérségekben és a nagyobb régiókban egyaránt.

A VERTIKÁL Nonprofit Zrt. fő tevékenységi köre térségi hulladékgazdálkodási közszolgáltatóként, a nem veszélyes hulladék gyűjtése, hulladéklerakók, udvarok, átrakóállomások üzemeltetése. A Társaság a több évtizedes regionális szolgáltatási rendszer üzemeltetési tapasztalatai alapján olyan hulladékgazdálkodási rendszert működtet, amely képes a folyamatosan változó, egyre komolyabb és szigorúbb követelményeket támasztó környezetvédelmi jogszabályi előírásoknak, és az önkormányzati, lakossági igényeknek maradéktalanul megfelelni.

Tevékenységünket a vevői megelégedettség és az állandó megbízható minőség figyelembevételével végezzük, az ISO 9001 minőségirányítási-, az ISO 14001 környezetirányítási, az ISO 28001 munkabiztonsági menedzsmentrendszerek, valamint ISO 27001 információbiztonság irányítási rendszer elvárásainak megfelelően, a szakembergárda folyamatos képzésével, megfelelő eszközparkkal.

 

Családbarát Munkahely

Nagy örömünkre szolgál, hogy Társaságunk a VERTIKÁL Nonprofit Zrt. hivatalosan is Családbarát Munkahely lett. 

Ezt a címet, olyan munkahelyek kaphatják meg, akik támogatják a munka és magánélet egyensúlyát, és ezt az értékrendet általánossá kívánják tenni. 

Társaságunk az elmúlt évek során számos olyan intézkedést hajtott végre, amelyeknek köszönhetően elnyertük ezt a minősítést. Hiszünk abban, hogy a megfelelő csapatmunka, a siker ott tud megvalósulni, ahol odafigyelnek a munka és a magánélet egyensúlyára, ahol a dolgozói jólét szem előtt tartása fontos érték és szempont a cég működésében és stratégiájában. Az intézkedéseink megtalálhatóak a www.vertikalzrt.hu oldalon.

Tanúsítvány- Családbarát Munkahely (PDF)

 

Vezetői nyilatkozat

Vezetői nyilatkozat (PDF)

Minőség- környezeti, egészségvédelmi és biztonsági-, információbiztonsági politika

Minőség-, Környezeti-, Egészségvédelmi és Biztonsági Politika (PDF)
Információbiztonsági Politika (PDF)

Tanúsítványok

Tanúsítvány HU20440-22 MIR_KIR_MEBIR
Tanúsítvány HU18979-19 ISO-IEC 27001-2013 

Cégadatok

VERTIKÁL Nonprofit Zrt.
Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága, Cg.: 07-10-001420
Adószám: 24662837-2-07
Székhely: 8154 Polgárdi, Szabadság u. 26.
Tel.: +36-22-576-070, +36-22-366-029, Fax: +36-22-576-071
Email: info@vertikalzrt.hu
Tovább >>